Hoe werkt Natuur Geluk

De picknicks van Natuur Geluk worden alleen in de bossen en (speel) weiden van Amelisweerd of Rhijnauwen vanaf 11:00 uur tot 14:00 uur aangeboden. Je kunt er voor kiezen om een picknick te laten bezorgen (tegen een meerprijs van € 4,95, wat met de borg verrekend wordt) of af te halen bij het 'Pick up point' aan het jaagdpad nabij de kersenboomgaard in Bunnik. De locatie wordt op de dag van afhalen met je gedeeld per app, om locatie beter te verduidelijken. 

Om jouw picknick compleet te maken is de gezellige picknickkist naast allerlei lekkernij ook gevuld met serviesgoed. De picknickkist en het servies zijn uiteraard op leenbasis, en wordt aan het einde van de picknick weer ingeleverd bij het "Pick up point" of opgehaald door Natuur Geluk (als je voor deze optie hebt gekozen). Hiervoor wordt een borg van €35,- in rekening gebracht en aan het einde bij inleveren weer retour gestort. 

Natuur Geluk voldoet bij aflevering van de picknickkist aan de voedselveiligheid (HACCP regels). Wel is het zo dat het voedsel dat bereid is door Natuur Geluk, binnen een uur genuttigd dient te worden. Uiteraard is het niet goed om het voedsel lang in de brandende zon te laten staan. 

Bij regenachtig weer kan je bestelling vier dagen van te voren nog verzet worden naar een andere dag. 

Voor de duidelijkheid even alle stappen op rij:

  1. Selecteer je favoriete picknickkist, dit mag natuurlijk ook een combinatie zijn van verschillende varianten. 
  2. Geef het aantal personen door. *De picknick wordt vanaf 2 volwassenen aangeboden en de kinder picknick kan in combinatie van 2 volwassenen besteld worden. 
  3. Selecteer of je je bestelling wilt laten bezorgen of komt ophalen. Voor bezorgen en ophalen van de gevulde picknickkist wordt een bedrag van € 4,95 in rekening gebracht.
  4. Geef aan op welke dag en tijd je de picknickkist wilt gebruiken
  5. Betaal vooraf via Ideal (inclusief borg van €35- bij een picknickkist, die je later weer retour krijgt)
  6. Vul je gegevens bij het winkelmandje in 
  7. Natuur Geluk gaat voor je aan de slag!
  8. Je komt de picknickkist ophalen of Natuur Geluk komt het brengen (tegen een meerprijs)
  9. Nu lekker genieten van de Natuur en van veel gezelligheid!
© 2021 - 2024 Natuur Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel